Har du set vores nye prisberegner?

Prisberegner

Beregn din miljøvenlige fragtpris og bestil opgaven med det samme.

Når du har lavet en booking klarer vi resten og sørger for, at tingene bliver afhentet og leveret på det tidspunkt du har valgt.

Og det er stadigvæk billigt! Den pris du får er gennemsnitsprisenen af en miljøvenlig fragt, hvor fragtbilen allerede kører ruten.

Prøv selv lige her!

Vi dækker p.t. 85% af Danmark

Prisberegner

Fragt af havetraktor – Ny og brugt

Har du eller overvejer du, at købe en havetraktor, er næste spørgsmål som regel: “Hvordan får jeg den hjem”. Få hurtigt 4 tilbud ved at oprette opgaven på fragt af havefragt i vores system ved at udfylde vores formular. Du får bud fra flere forskellige vognmænd og kan derefter vælge den bedste pris, på fragt af havetraktor. Husk det er både gratis og uforpligtende at benytte vores service.

  • Opret din opgave på fragt af havetraktor, ved at udfylde vores formular lige her
  • 250 vognmænd danske vognmænd opgaven
  • Du modtager herefter 4 uforpligtende tilbud på fragt
  • Hvis du ønsker at benytte et tilbud, laver du en aftale med vognmanden direkte
Fragt af havetraktor

Indhent gratis tilbud på fragt af havetraktor

Skarp pris på fragt af havetraktor

Det er nemt og gratis at oprette en opgave på fragt af havetraktor i vores system. Du opretter opgaven på fragt af havetraktor, får tilbud sendt fra vores tilmeldte vognmænd og ønsker du at benytte et af disse tilbud, indgår du aftalen direkte med vognmanden. Dernæst fjernes din opgave på fragt af havetraktor fra vores system, og du hører ikke mere fra os.

Fragt af havetraktor på fragtopgaver.dk

Siden og systemet fungerer som en fragtbørs, hvor transportører går ind og byder på forskellige fragtopgaver. Når en vognmand for eksempelvis er på vej hjem fra Århus til København, uden noget gods at tage med, kan han tilbyde en skarp pris på at tage din havetraktor med retur – fremfor at køre tom hjem. Du sparer penge på transporten og vognmanden får gods med retur, hvilket er gavnligt for begge parter.
Se fragtbørsen live, den hedder Cargomatch og kan ses lige her