Fragt af hjemmebiograf

Har du købt en brugt hjemmebiograf over nettet som fx Den Blå Avis, Gul og Gratis eller du står overfor en flytteopgave, så kan fragten være en være en forhindring. Vi har dygtige vognmænd der sidder klar til at byde på din fragt af hjemmebiograf, hvilket kan give dig en særdeles stor besparelse – helt op til 75% af markedsprisen på en direkte tur. Alt du skal gøre for at få tilbud er at udfylde vores formular. Det tager blot et par minutter og er helt gratis og uforpligtende!

  • Opret opgaven på fragt af hjemmebiograf lige her
  • 300 danske vognmænd ser din forespørgsel
  • Du får op til 4 uforpligtende tilbud på fragten
  • Accepterer du et tilbud, laver du efterfølgende aftalen direkte med vognmanden
Fragt af hjemmebiograf

Tilbud på fragt af hjemmebiograf

Pris på fragt af hjemmebiograf

Vi har stor erfaring med fragt af hjemmebiografer. Det skyldes især at du kan spare op til 75% på fragten, når du benytter en vognmand der allerede kører ruten, eller hvis han tager den med som returgods. Fragtmandens alternativ er måske at køre tom hjem, så ved at tage din hjemmebiograf med tjener han noget på hjemturen og du får en meget lavere pris.

Hvad hvis der sker noget med hjemmebiografen

Alle de vognmænd der byder på din fragt, har enten gods- eller fragtførerforsikring. Det er faktisk ikke lovpligtigt at være forsikret, selvom man driver vognmandsforretning. Derfor skal du være særligt opmærksom, når du får tilbud rundt omkring. Vi kan garantere at alle vognmændene er forsikret og i øvrigt driver en professionel transportvirksomhed, hvor de naturligvis også har erfaring i fragt af hjemmebiograf. Vores vognmænd er en del af CargoMatch ApS – Danmarks største fragtbørs og ejer af Fragtopgaver.dk