Fragt af hjørnesofa

Når du skal have ny hjørnesofa kan fragten tit være en udfordring. Især hvis det er en brugt sofa du overvejer at købe. Men ved at benytte fragtopgaver.dk kan du nemt for opgaven løst. Vi tilbyder billig fragt af hjørnesofa ved at udbyde opgaven til vognmænd der i forvejen er ude at køre. For at få tilbud skal du blot udfylde vores formular.

  • Udfyld formularen på fragt af hjørnesofa lige her
  • Opgaven udbydes til 300 danske fragtbiler
  • Efter kort tid, modtager du op til 4 tilbud på fragten
  • Ønsker du at benytte et tilbud indgår du nemt aftalen med vognmanden
Fragt af hjørnesofa

Hent tilbud på fragt af hjørnesofa her

Hvad koster fragt af hjørnesofa

Der er naturligvis forskellige faktorer der spiller ind, når vognmændende sender tilbud til dig på fragt af hjørnesofa. F.eks. har det stor betydning om sofaen står i stuen eller på 5 sal – det er klart. Men når det er sagt, kan du regne med, at de tilbyder du modtager er med en stor besparelse i forhold til at alternative muligheder. Vognmændende der byder er nemlig allerede på vejen, og kan kombinere din fragt med anden kørsel.

Hvis godset fylder meget

Der er ingen grund til bekymring selvom at hjørnesofaen er en stor en af slagsen. Vognmændende har massere af plads og har store biler. De kan derfor sagtens fragte en stor hjørnesofa. Og hvis den er meget meget stor, kan de fleste hjørnesofaer nemt skilles ad, så den både kan komme ned til bilen og ind i bilen. Du får udført fragten af en professionel vognmand der er tilmeldt fragtbørsen Cargomatch.