Beregn din fragtpris
– hurtigt, nemt og billigt!

  • Nem og hurtig booking

  • Fast pris med det samme

  • Brugt af 204.325 danskere

Indtast din vare, ønsket afhentnings- og leveringsadresse
samt dato så beregnes din pris hurtigt og nemt!

Derved får du en pris, der er op til 75% lavere end normalt
samtidig med, at vi skåner miljøet og vejene.

Indtast din vare, ønsket afhentnings- og leveringsadresse samt dato så beregnes din pris hurtigt og nemt!

Derved får du en pris, der er op til 75% lavere end normalt samtidig med, at vi skåner miljøet og vejene.

  • Nem og hurtig booking

  • Fast pris med det samme

  • Brugt af 204.325 danskere

Fragt af maleri

Det er et ømt punkt for mange vognmænd da der kan være stor forskel på værdien af et maleri. Mange af de malerier vi formidler fragt på, er nogle der er vundet på forskellige auktioner. Primært Lauritz.com. Det kan hurtigt blive en dyr fornøjelse at sende et maleri hvis vognmanden ikke skal fragte andet. Vores koncept bygger på, at gøre brug af vognmændenes ledige kapacitet. I stedet for at køre tom hjem, vil vognmanden meget hellere have et maleri med som returgods. Det er nemt og enkelt at komme i gang:

  • Udfyld formularen på fragt af maleri lige her
  • Opgaven sendes i udbud til 300 biler
  • Inden for kort tid, modtager du op til 4 tilbud
  • Ønsker du at benytte et tilbud, laver du aftalen direkte med vognmanden
Fragt af maleri

Hent gode tilbud på fragt af maleri

Forsikret fragt af maleri

De vognmænd vi har tilmeldt i vores netværk har alle en ellers ikke lovpligtig godsforsikring. Derudover er alle vognmændene professionelle transportvirksomheder der lever af at udføre forskellige typer transport, heriblandt fragt af malerier. De har de nødvendige redskaber til at kunne emballere og pakke et maleri fornuftigt, så du er sikker på at det kommer uskadt frem. Dog skal du altid sikre dig, at vognmanden er klar over maleriets værdi, da det i nogen tilfælde kan kræve en ekstraordinær forsikring på den enkelte transport, i tilfælde af at maleriet er af meget høj værdi.

Maleri som returgods

Fragtopgaver.dk er en såkaldt fragtbørs. Vi ejes af fragtbørsen Cargomatch som du kan læse mere om her, hvor vognmænd aktivt byder på forskellige fragtopgaver. Fælles for alle er, at de i forvejen lever af at køre for deres faste kunder. De benytter fragtbørsen som et godt supplement til deres forretning, og det betyder også at de som udgangspunkt kun byder på fragt af maleri såfremt de har mulighed for at kombinere fragten med noget andet kørsel. Det medvirker at du kan få udført din fragt langt billigere i forhold til hvis der skulle sendes en direkte bil. Du kan faktisk nemt spare helt op til 75% op din fragt, ved at benytte vores service.