Fragt af parabol

Har du købt en brugt parabol fra Den Blå Avis, Gul og Gratis og lignende online hjemmesider, så kan det være du har brug for at få dem fragtet hjem uden at skulle betale i dyre domme for leveringen. Udfyld vores formular nedenfor – det tager blot 2 minutter, hvorefter vi sender din fragtopgave i udbud blandt vores ca. 300 danske vognmænd. De er alle vant til at håndtere ad hoc opgaver og kan tit tilbyde dig besparelser på op til 75% af prisen på en direkte tur. Vores service er gratis og helt uforpligtende, så du har faktisk intet at tabe… bortset fra de 2 minutter det tager at udfylde og sende formularen.

  • Opret din fragt af parabol lige her
  • 300 danske vognmænd ser din fragtopgave
  • Du modtager op til 4 uforpligtende tilbud i din mail
  • Du laver aftalen direkte med den transportør du evt. ønsker at benytte
Fragt af parabol

Indhent 4 tilbud på fragt af parabol her

Fragt af parabol – returgods

Alle vores vognmænd har til daglig faste ruter, hvor de servicerer deres kunder. Når de er færdig med en levering kører de efterfølgende ofte tomme retur, men har de mulighed for at tage gods med sig på returen vil det ofte være ren fortjeneste, da den faste kunde allerede har betalt for hele bilens rute ud og hjem inklusive evt. broafgifter. Derfor vil du kunne spare rigtig mange penge – helt op til 75% hvis du udbyder din opgave hos os.

Forsikret fragt af parabol

Skulle uheldet være ude og din brugte parabol bliver beskadiget under transporten, vil vognmandens godsforsikring dække skaderne. Denne forsikring er desværre ikke lovpligtig i Danmark, men tilkøbes som regel af professionelle vognmænd med høj omsætning, der typisk har været i transportbranchen i mange år. Dette er et af de høje krav fra vores side, så vi kan sikre at vi får seriøse og professionelle fragtmænd tilmeldt – virksomheder der uden problemer kan håndtere fragt af parabol. Husk dog altid at besigtige dit telt inden du signerer for modtagelsen – ellers er forsikringen ikke dækkende. Alle vores vognmænd er tilknyttet CargoMatch ApS – Danmarks største fragtbørs.