Fragt af radiator

Hvis du overvejer at købe en ny eller brugt radiator fra en VSS udstilling eller som brugt hos en privat, kan det være rigtig mange penge at spare. Desværre passer en radiator ikke ind i almindelig pakkepost, og når du som privat kunde ringer til et traditionelt fragtfirma kan det hurtigt blive en dyr omgang, at få fragtet din radiator. Både hvis den befinder sig i den modsatte ende af landet eller du skal bare have den kørt fra nabobyen. Vores koncept gør det muligt for dig, at få en vognmand der allerede er ude at køre præcis samme rute, til at tage din radiator med retur, når han alligvel kører hjem. Udfyld vores formular og du modtager tilbud i løbet af kort tid.

  • Opret opgaven nemt og hurtigt lige her
  • Din fragtopgave bliver udbudt til 300 danske biler
  • Du modtager op til 4 tilbud på fragt af radiator
  • Ønsker du at benytte et tilbud, laver du den endelige aftale direkte med vognmanden
Fragt af radiator

Få 4 gode tilbud på fragt af radiator

Fragt af stor radiator

Selvom du ønsker fragt af en stor eller lang radiator skal du ikke være bekymret for, at det får økonomien til at vælte. En varevogn er som minium 3,2 meter lang og opefter så det er ikke noget problem at få plads til en ekstra lang radiator. Vognmændende driver professionelle transportvirksomheder og har forstand på, hvordan en radiator skal sættes fast så den kommer uskadt frem. Husk også at alle vognmænd der byder på din fragt, har dokumenteret at de er godsforsikret. Skulle uheldet være ude, er du altså dækket. Dog er det altid en god idé at rådføre dig med vognmanden inden transporten sættes i gang, da nogle godstyper kræver en ekstraordinær forsikring – men det kan vognmanden altid rådgive dig om.

Hjælp til fragt af radiator

Du har altid mulighed for at få bede om tilbud hvor vognmanden hjælper til med at få radiatoren båret ud til bilen og ind til dig. Er der vanskeligt at få sælgeren / afhentningsadressen til at hjælpe, kan du også bede om at der er to chauffører på bilen. De vil altså både bære radiatoren ud til bilen og sætte den præcis derhen hvor du ønsker ved levereingen. Sidstnævnte løsning er i dagens natur den dyreste – men en ting er helt sikker, når du benytter vores service kan du nemt og hurtigt spare op til 75% i forhold til alternative fragtløsninger.