Fragt af skænk

Uanset om du har brug for at få fragtet en ny eller brugt skænk, kan der være mange penge at spare her. Vi udbyder dine fragtopgaver til vognmænd der allerede er ude på de danske veje. På den måde kan du benytte vognmandens ledige kapacitet når han kører tom retur, og bede ham tage din skænk med for en fornuftig pris. Det hele er nemt og enkelt og du skal bare gøre følgende:

  • Udfyld formularen på fragt af skænk lige her
  • Opgaven sendes i udbud til 300 danske biler
  • Du modtager hurtigt op til 4 tilbud på fragten, i din mail
  • Beslutter du dig for at benytte et tilbud, laver du aftalen direkte med vognmanden
Fragt af skænk

Modtag gode tilbud på fragt af skænk her

Billig fragt af skænk

Det giver næsten sig selv; Når en vognmand kan tage noget gods med, som alternativ til at køre hjem tomhændet, kan han tilbyde en billig pris på fragt af skænk. Det er naturligvis en forudsætning at vognmanden har noget gods på sin rute, der passer ind med de destinationer vi du ønsker skænken fragtet. Men uanset hvad, kan du være helt sikker på, at du nemt kan spare op til 75% ved at benytte vores service. Det er effektivt og helt gratis for dig.

Få hjælp til at bære op og ned

De vognmænd der byder på din opgave er alle profesionelle vognmænd der hver dag lever at udføre transport. De ved præcis hvordan man håndterer møbeltransport og har alle de nødvendige ting, tæpper og seler, der gør dem i stand til at fragte en skænk sikkert og effektivt. Vognmændende er tilmeldt Cargomatch, der ejer fragtopgaver.dk, hvis du har lyst kan du læse mere om Cargomatch her.