Beregn din fragtpris
– hurtigt, nemt og billigt!

  • Nem og hurtig booking

  • Fast pris med det samme

  • Brugt af 204.325 danskere

Indtast din vare, ønsket afhentnings- og leveringsadresse
samt dato så beregnes din pris hurtigt og nemt!

Derved får du en pris, der er op til 75% lavere end normalt
samtidig med, at vi skåner miljøet og vejene.

Indtast din vare, ønsket afhentnings- og leveringsadresse samt dato så beregnes din pris hurtigt og nemt!

Derved får du en pris, der er op til 75% lavere end normalt samtidig med, at vi skåner miljøet og vejene.

  • Nem og hurtig booking

  • Fast pris med det samme

  • Brugt af 204.325 danskere

Fragt af store pakker

Hver dag kører mange vognmænd rundt med ledig plads på ladet. Det er et problem for dem, der nu bliver en unik mulighed for dig med fragtopgaver.dk. Her får nu nemlig hele 4 tilbud på den billigste fragt af store pakker og store ting.

Man kunne nemt tro, at alle de fragtmænd der er på vejene i dette øjeblik, kører rundt med fuld last. Ikke desto mindre er sandheden, at hovedparten af fragtmændene kører ledig plads på ladet. Der er i skrivende stund fragtmænd, der har kørt fra fx Nordjylland til Sønderjylland med en leverance, og nu er på vej tilbage. Vejen tilbage er hverken kortere eller længere, men fortjenesten er mindre, for lasten er tom. Den slags køreture vil enhver vognmand helst undgå.

fragt af store pakker

Fragt af store pakker og store ting er et stort problem

I forvejen er det bøvlet at fragte store pakker. Levering af pakker på over 30 kilo er ikke muligt med Post Danmark (eller hvad de nu hedder). I stedet kan du vælge at ringe til fragtmanden. Men her afhænger prisen af både omfang, vægt og hvor langt, pakken skal køres – og det løber hurtigt op, især hvis du skal have pakken kørt over Storebælt.

Du kan også prøve at tage fat i en vognmand i forhold til fragt af store pakker. Mange vognmænd handler ikke med private og dem der gør, er svære at finde og tager sig oftest godt betalt. Men det er også forståeligt, at de ikke er interesserede. For normalt kører de rundt med store pakker og ting, der fylder næsten hele ladet. Så hvorfor skulle de bruge tid på dig, som kun har brug for at få kørt en lille ting på 30 kilo?

Er pakken forsikret?

Store pakker og ting har oftest en høj værdi, men selv om man skulle tro det, er det de færreste vognmænd, der har en transportforsikring. Den er nemlig ikke lovpligtig. Så mange sparer den væk.

Så sker der noget med din forsendelse undervejs, skal du selv erstatte den. Det er rigtigt surt at finde ud af, når det er for sent.

Udnyt den ledige kapacitet og få en god pris på transporten

Men i stedet for at bruge en masse tid på at ringe rundt til fragt- og vognmænd, kan du i stedet benytte en gratis tjeneste som fragtopgaver.dk. De udnytter den tomme plads, som mange vognmænd kører rundt med og har i dag tilknyttet over 300 lastbiler, der hver dag kører rundt i Danmark.

Det er godt for CO2-udslippet, forureningen, vognmandens økonomi og din pengepung. For de tilknyttede vognmænd byder ind på din opgave, så snart du har oprettet den og de fire bedste tilbud, sender tjenesten videre til dig. Så kan du aftale de nærmere detaljer om transporten selv.

Samtidig forlanger de dokumentation for, at vognmanden har tegnet en transportforsikring. Så ud over at sikre dig en meget billigere pris på transporten, er du også sikker på, at dit gods er forsikret hele vejen fra afsender til modtager.

Så slip for besværet og få den bedste pris på fragt af dine store pakker eller andre store ting med fragtopgaver.dk.