Fragt af teglsten

Har du brug for at få fragtet teglsten, kan vi hjælpe dig hurtigt og effektivt. Vi udbyder opgaven til over 300 danske vognmænd, der allerede er ude på landevejene for deres faste kunder til daglig. Således har de mulighed for at udføre din fragt kombineret med anden kørsel og som returgods, hvilket giver dig en massiv besparelse af fragten – helt op til 75% af prisen på en direkte tur. Udfyld vores formular nedenfor og du modtager tilbud i løbet af kort tid. Det er 100% gratis og helt uforpligtende at lægge din opgave i udbud.

  • Udfyld formularen lige her
  • Din fragtopgave sendes i udbud til 300 danske vognmænd
  • Du modtager op til 4 tilbud på fragt af teglsten
  • Du indgår aftalen direkte med den vognmanden du evt. ønsker at benytte
Fragt af teglsten

Få fire tilbud på fragt af teglsten her

Fragt af teglsten som returgods

Fænomenet returgods betyder i al sin enkelthed, at vognmænd tager gods med retur i stedet for at køre hjem uden varer på ladet. Deres rute er allerede betalt af deres faste kunde, så de kan derfor tilbyde dig en langt billigere fragt af teglsten i forhold til, hvis de skulle udføre opgaven som en direkte transport. Og selvom prisen er i bund vil kvaliteten fortsat være i top! Blandt andet har alle vores tilknyttede vognmænd en ikke lovpligtig godsforsikring, der sikrer dig mod beskadigelse af dine teglsten under transporten.

Hjælp til fragt af teglsten

Når du udbyder opgaven kan du vælge, om du har brug for at chaufføren hjælper med at få læsset teglstenene i bilen. Det er altid den billigste løsning at få fragtet gods fra dør til dør, men hvis du har brug for en ekstra mand til at løse opgaven, er det stadigvæk muligt at spare op til 75% på fragten – selvom der skal en hjælpende hånd til. Vognmændene er alle tilmeldt fragtbørsen Cargomatch – Danmarks største fragtbørs. Du kan læse mere om Cargomatch her.