Har du set vores nye prisberegner?

Prisberegner

Beregn din miljøvenlige fragtpris og bestil opgaven med det samme.

Når du har lavet en booking klarer vi resten og sørger for, at tingene bliver afhentet og leveret på det tidspunkt du har valgt.

Og det er stadigvæk billigt! Den pris du får er gennemsnitsprisenen af en miljøvenlig fragt, hvor fragtbilen allerede kører ruten.

Prøv selv lige her!

Vi dækker p.t. 85% af Danmark

Prisberegner

Fragt af vinduer og døre

Uanset om du overvejer at købe brugte vinduer og døre fra f.eks. dba.dk eller du skal have fragtet nye vinduer og døre, kan der være rigtig mange penge at spare ved at benytte fragtmænd der allerede er ude at køre. Vi har udbyder din fragtopgave til vognmænd der udfører din opgave som returgods. Du kan dermed få fragtet vinduer og døre til en brøkdel af, hvad det ellers normalt ville koste.

  • Opret fragtopgaven lige her
  • Forespørgsel sendes i udbud til 300 biler
  • Du modtager op til 4 tilbud på fragt af vinduer og døre
  • Ønsker du at benytte et tilbud, laver du aftalen direkte med vognmanden
Fragt af vinduer og døre

Få fire tilbud på fragt af vinduer og døre her

Fragt af vinduer og døre som returgods

De vognmænd der byder på din opgave er alle professionelle vognmænd der dagligt lever af at udføre godstransport. Når de bliver færdige med deres ruter kører de egentligt bare tomme hjem. De vil rigtig gerne have returgods med i stedet for at køre tilbage uden gods. Når du udbyder din fragtopgave til dem får du tilbud retur, der er ofte er baseret på at de har andet gods at kombinere med, og det kan give dig en rigtig stor besparelse på fragt af vinduer og døre.

Forsikret fragt af vinduer og døre

Skulle uheldet være ude, og godset bliver beskadiget under transporten kan du være helt rolig. For at blive tilmeldt vores fragtbørs, kræver vi nemlig at vognmændende er godsforsikret. Det er ikke lovpligtigt for vognmænd at være godsforsikret for at drive transportvirksomhed i Danmark, men det har vi valgt at sætte op som kriterie. Vognmændende er tilmeldt fragtbørsen Cargomatch som du kan læse mere om her.