Få tilbud fra en transportør der allerede har en opgave fra Ansager

Planlægger du at handle en ting i Ansager, f.eks. fra Lauritz.com, men skal undersøge om handlen kan betale sig på grund af transportprisen, så kan du enkelt og helt gratis hente fire stærke tilbud af fragt fra Ansager her. Når du benytter en transportør der i forvejen er ude at køre, kan han give en billig pris på opgaven da han undgår at køre ekstra kilometer for at udføre fragten.

  • Udfyld vores simple formular her
  • Forskellige flyttefirmaer og transportører ser opgaven
  • Du modtager fire tilbud pr. email i løbet af kort tid
  • Ønsker du at gå videre med et tilbud, modtager du kontaktoplysningerne på fragtmanden kvit og frit.
Fragt fra Ansager

Spar op til 75% ved at benytte vognmandens ledige plads

Professionel og prisvenlig fragt fra Ansager

Du får altid priser fra professionelle vognmænd der normalt lever af at drive transportvirksomhed med god erfaring. Så selvom du sparer op til 75% på opgaven, får du fortsat samme høje kvalitet som hvis du betalte fuld pris. Det er nemt og lynhurtigt at oprette turen. De priser du får er helt uforpligtende vi sender dig bare kontaktinformationerne på vognmanden og derefter indgår I evt. selve aftalen sammen til sidst.

Forsikret vognmand

For at kunne byde på fragt fra Ansager, via fragtbørsen Fragtopgaver.dk, skal transportøren være godkendt af Cargomatch ApS. For at blive tilmeldt skal fragtmanden fremvise en fragtforsikring som et led af processen. Dog bør du altid dobbelttjekke at din godstype er forsikret da der kan være nogle regler for bl.a. emballage mm. Hvis du ønsker at vide mere om fragtbørsen Cargomatch kan du besøge sitet her.