Få tilbud fra en fragtmand der allerede har en opgave fra Assens

Overvejer du at købe en ting i Assens, f.eks. fra et auktionshus, men skal undersøge om handlen kan betale sig grundet transportprisen, kan du nemt og gratis hente fire gode tilbud på fragt fra Assens her. Ved at bruge en fragtmand der allerede er ude at køre, kan han tilbyde en skarp pris på opgaven fordi han ikke behøver at køre ekstra km for at udføre transporten.

  • Udfyld vores enkle formular her
  • Forskellige vognmænd og transportvirksomheder ser turen
  • Du får 4 tilbud pr. email i løbet af kort tid
  • Hvis du ønsker at arbejde videre med et af de fremsendte tilbud, modtager du kontaktinfo på transportøren kvit og frit.
Fragt fra Assens

Spar op til 75% når du benytter fragtfirmaets ledige plads

Professionel og billig fragt fra Assens

Du får kun tilbud fra professionelle flyttefirmaer der til hverdag tjener deres penge på at drive transportvirksomhed med god erfaring. Så selvom du får en lav pris på fragten, får du fortsat samme høje service som når du betaler fuld pris. Det er nemt og lynhurtigt at udbyde opgaven. De priser du modtager er ikke bindende vi giver dig blot kontaktinformationerne på transportøren og dernæst indgår I evt. selve aftalen sammen til sidst.

Forsikret transportør

For at få adgang til at give tilbud på fragt fra Assens, via fragtbørsen Fragtopgaver.dk, skal fragtmanden være tilmeldt Cargomatch ApS. For at blive tilkoblet skal fragtmanden dokumentere en fragtforsikring som et led af processen. Dog skal du altid dobbelttjekke at dit gods er dækket ind da der kan være nogle regler til bl.a. emballage mm. Hvis du har lyst til at vide mere om fragtbørsen Cargomatch kan du se mere lige her.