Kom i kontakt med en transportør der i forvejen har en tur fra Aulum

Overvejer du at byde på en brugt ting i Aulum, f.eks. fra Den Blå Avis, men skal undersøge om handlen kan svare sig grundet transportprisen, så kan du hurtigt og gratis få fire gode tilbud på fragt fra Aulum her. Ved at benytte en fragtmand der allerede er ude at køre, kan han tilbyde en god pris på leveringen fordi han ikke behøver at køre ekstra km for at udføre transporten.

  • Udfyld vores simple formular lige her
  • Mange fragtfirmaer og transportører ser turen
  • Du får 4 tilbud i din e-mail i løbet af kort tid
  • Hvis du ønsker at arbejde videre med et tilbud, modtager du kontaktinfo på vognmanden kvit og frit.
Fragt fra Aulum

Spar mange penge ved at benytte vognmandens ledige plads

Professionel og billig fragt fra Aulum

Du modtager altid tilbud fra professionelle flyttefirmaer der til hverdag lever af at drive vognmandforretning med god erfaring. Så selvom du får en lav pris på fragten, får du stadigvæk samme høje service som hvis du betalte fuld pris. Det er nemt og hurtigt at oprette opgaven. De tilbud du får er ikke bindende vi sender dig blot kontaktoplysningerne på vognmanden og derefter laver I evt. selve aftalen sammen til sidst.

Forsikret transportør

For at få lov til at byde på fragt fra Aulum, via fragtbørsen Fragtopgaver.dk, skal transportøren være godkendt af Cargomatch ApS. For at blive tilmeldt skal fragtmanden fremvise en godsforsikring som en del af processen. Dog skal du altid dobbelttjekke at din godstype er dækket ind da der kan være nogle regler for bl.a. emballage mm. Hvis du har lyst til at læse mere om godsportalen Cargomatch kan du besøge sitet lige her.