Få tilbud fra en vognmand der i forvejen har en rute i Bækmarksbro

Overvejer du at købe en brugt ting i Bækmarksbro, f.eks. fra Den Blå Avis, men skal undersøge om købet kan svare sig grundet transportprisen, så kan du enkelt og gratis hente 4 gode priser af fragt fra Bækmarksbro lige her. Når du bruger en fragtmand der i forvejen er på vejen, kan han give en billig pris på fragten da han undgår at køre ekstra kilometer for at udføre fragten.

  • Udfyld vores lette formular her
  • Danske fragtfirmaer og transportvirksomheder ser opgaven
  • Du modtager fire tilbud i din e-mail i løbet af kort tid
  • Hvis du ønsker at arbejde videre med et tilbud, modtager du kontaktinfo på fragtmanden nemt og gratis.
Fragt fra Bækmarksbro

Spar op til 75% når du benytter fragtfirmaets ekstra plads

Tryg og prisvenlig fragt fra Bækmarksbro

Du får kun tilbud fra professionelle vognmænd der normalt lever af at drive transportvirksomhed med god erfaring. Så selvom du sparer op til 75% på opgaven, får du stadigvæk samme høje serviceniveau som når du betaler fuld pris. Og det er enkelt og hurtigt at oprette turen. De tilbud du får er ikke bindende vi sender dig blot kontaktinformationerne på transportøren og dernæst laver I evt. den endelige aftale sammen til sidst.

Forsikret vognmand

For at få lov til at byde på fragt fra Bækmarksbro, via fragtbørsen Fragtopgaver.dk, skal vognmanden være tilmeldt Cargomatch ApS. For at blive tilkoblet skal fragtmanden fremvise en fragtforsikring som en del af processen. Dog skal du altid dobbelttjekke at din godstype er forsikret da der kan være nogle regler til bl.a. emballering mm. Hvis du har lyst til at læse mere om godsportalen Cargomatch kan du se mere her.