Brug en vognmand der i forvejen har en tur fra Ballerup

Planlægger du at købe en brugt ting i Ballerup, f.eks. fra Den Blå Avis, men skal undersøge om købet kan svare sig på grund af transportprisen, kan du hurtigt og helt gratis få fire stærke tilbud af fragt fra Ballerup lige her. Ved at benytte en vognmand der allerede er på samme ture, kan han give en god pris på opgaven fordi han undgår at køre ekstra kilometer for at udføre transporten.

  • Udfyld vores enkle formular her
  • Mange vognmænd og transportvirksomheder ser turen
  • Du får fire tilbud i din e-mail indenfor kort tid
  • Ønsker du at gå videre med et tilbud, modtager du kontaktinfo på vognmanden nemt og gratis.
Fragt fra Ballerup

Spar op til 75% når du benytter vognmandens ledige plads

Tryg og prisvenlig fragt fra Ballerup

Du modtager kun priser fra professionelle vognmænd der til hverdag tjener deres penge på at drive transportvirksomhed med god erfaring. Så selvom du får en lav pris på fragten, får du fortsat samme høje service som hvis du betalte fuld pris. Og det er nemt og hurtigt at udbyde fragten. De tilbud du får er helt uforpligtende vi sender dig bare kontaktinformationerne på fragtmanden og dernæst indgår I evt. aftalen i fælleskab til sidst.

Forsikret fragtmand

For at kunne byde på fragt fra Ballerup, via portalen Fragtopgaver.dk, skal fragtmanden være godkendt af Cargomatch ApS. For at blive tilmeldt skal vognmanden fremvise en godsforsikring som et led af processen. Dog skal du altid dobbelttjekke at dit gods er dækket ind da der kan være nogle regler for f.eks. emballering mm. Hvis du har lyst til at vide mere om fragtbørsen Cargomatch kan du besøge sitet lige her.