Brug en vognmand der i forvejen har en tur i Bedsted Thy

Overvejer du at byde på en ting i Bedsted Thy, f.eks. fra Den Blå Avis, men ikke ved om handlen kan svare sig grundet fragtprisen, så kan du nemt og gratis bede om fire skarpe tilbud på fragt fra Bedsted Thy her. Når du bruger en fragtmand der allerede er ude at køre, kan han give en god pris på fragten fordi han ikke behøver at køre ekstra km for at udføre fragten.

  • Udfyld vores enkle formular her
  • Danske fragtfirmaer og transportvirksomheder ser turen
  • Du får fire tilbud i din e-mail indenfor kort tid
  • Ønsker du at gå videre med et tilbud, rekvirer du kontaktinfo på fragtmanden nemt og gratis.
Fragt fra Bedsted Thy

Spar mange penge ved at benytte fragtfirmaets ledige plads

Sikker og prisvenlig fragt fra Bedsted Thy

Du modtager kun priser fra professionelle fragtfirmaer der til hverdag tjener deres penge på at drive transportvirksomhed med god erfaring. Selvom du sparer op til 75% på opgaven, får du stadigvæk samme høje serviceniveau som når du betaler fuld pris. Og det er enkelt og hurtigt at oprette fragten. De tilbud du modtager er helt uforpligtende vi giver dig bare kontaktoplysningerne på vognmanden og dernæst laver I evt. den endelige aftale sammen til sidst.

Forsikret vognmand

For at få adgang til at give tilbud på fragt fra Bedsted Thy, via portalen Fragtopgaver.dk, skal fragtmanden være tilmeldt Cargomatch ApS. For at blive tilkoblet skal vognmanden dokumentere en godsforsikring som en del af processen. Dog skal du altid dobbelttjekke at din godstype er forsikret da der kan være nogle krav til f.eks. emballage mm. Hvis du har lyst til at læse mere om fragtbørsen Cargomatch kan du besøge sitet lige her.