Kom i kontakt med en vognmand der i forvejen har en opgave fra Bevtoft

Overvejer du at byde på en brugt ting i Bevtoft, f.eks. fra et auktionshus, men ikke ved om købet kan betale sig på grund af fragtprisen, kan du enkelt og helt gratis få 4 gode priser af fragt fra Bevtoft lige her. Når du benytter en vognmand der allerede er ude at køre, kan han give en skarp pris på fragten da han undgår at køre ekstra kilometer for at udføre transporten.

  • Udfyld vores enkle formular her
  • Mange fragtfirmaer og transportører ser opgaven
  • Du modtager fire tilbud i din e-mail indenfor kort tid
  • Hvis du ønsker at arbejde videre med et af de fremsendte tilbud, modtager du kontaktoplysningerne på vognmanden nemt og gratis.
Fragt fra Bevtoft

Spar op til 75% når du benytter fragtfirmaets ekstra plads

Sikker og billig fragt fra Bevtoft

Du får kun priser fra professionelle vognmænd der til hverdag tjener deres penge på at drive vognmandforretning med god erfaring. Selvom du sparer op til 75% på fragten, får du stadigvæk samme gode serviceniveau som når du betaler fuld pris. Det er nemt og lynhurtigt at udbyde fragten. De priser du modtager er ikke bindende vi giver dig bare kontaktinformationerne på fragtmanden og dernæst indgår I evt. den endelige aftale sammen til sidst.

Forsikret vognmand

For at få adgang til at byde på fragt fra Bevtoft, via fragtbørsen Fragtopgaver.dk, skal transportøren være tilmeldt Cargomatch ApS. For at blive tilmeldt skal fragtmanden indsende en godsforsikring som en del af processen. Dog bør du altid dobbelttjekke at dit gods er forsikret da der kan være nogle krav til f.eks. emballering mm. Hvis du har lyst til at vide mere om fragtbørsen Cargomatch kan du se mere lige her.