Brug en fragtmand der i forvejen har en opgave i Birkerød

Overvejer du at byde på en brugt ting i Birkerød, f.eks. fra Lauritz.com, men skal undersøge om handlen kan svare sig grundet transportprisen, så kan du enkelt og gratis hente 4 skarpe priser på fragt fra Birkerød her. Når du benytter en fragtmand der i forvejen er ude at køre, kan han give en skarp pris på transporten da han ikke behøver at køre ekstra kilometer for at udføre transporten.

  • Udfyld vores enkle formular her
  • Danske vognmænd og transportører ser opgaven
  • Du får fire tilbud pr. email indenfor kort tid
  • Hvis du ønsker at gå videre med et af de fremsendte tilbud, får du kontaktinfo på fragtmanden nemt og gratis.
Fragt fra Birkerød

Spar op til 75% ved at benytte fragtfirmaets ekstra plads

Sikker og prisvenlig fragt fra Birkerød

Du modtager altid priser fra professionelle vognmænd der dagligt tjener deres penge på at drive transportvirksomhed med god erfaring. Så selvom du sparer op til 75% på opgaven, får du fortsat samme gode serviceniveau som hvis du betalte fuld pris. Det er nemt og lynhurtigt at oprette turen. De tilbud du modtager er ikke bindende vi sender dig bare kontaktoplysningerne på fragtmanden og derefter laver I evt. den endelige aftale i fælleskab til sidst.

Forsikret fragtmand

For at få lov til at give tilbud på fragt fra Birkerød, via fragtbørsen Fragtopgaver.dk, skal fragtmanden være tilmeldt Cargomatch ApS. For at blive tilkoblet skal fragtmanden dokumentere en fragtforsikring som et led af processen. Dog skal du altid dobbelttjekke at dit gods er forsikret da der kan være nogle krav til f.eks. emballage mm. Hvis du har lyst til at vide mere om fragtbørsen Cargomatch kan du se mere lige her.