Brug en vognmand der allerede har en opgave i Blåvand

Planlægger du at købe en brugt ting i Blåvand, f.eks. fra Gul&gratis, men skal undersøge om handlen kan svare sig grundet fragtprisen, kan du hurtigt og gratis bede om 4 skarpe tilbud af fragt fra Blåvand her. Ved at bruge en transportør der allerede er på vejen, kan han give en skarp pris på opgaven fordi han ikke behøver at køre ekstra km for at udføre fragten.

  • Udfyld vores enkle formular her
  • Forskellige fragtfirmaer og transportvirksomheder ser turen
  • Du får fire tilbud pr. email i løbet af kort tid
  • Hvis du ønsker at gå videre med et tilbud, modtager du kontaktoplysningerne på vognmanden nemt og gratis.
Fragt fra Blåvand

Spar op til 75% ved at benytte vognmandens ledige plads

Sikker og billig fragt fra Blåvand

Du får altid tilbud fra professionelle flyttefirmaer der dagligt lever af at drive transportvirksomhed med god erfaring. Selvom du sparer op til 75% på opgaven, får du stadigvæk samme høje serviceniveau som hvis du betalte fuld pris. Det er enkelt og lynhurtigt at oprette fragten. De priser du modtager er ikke bindende vi giver dig bare kontaktinformationerne på vognmanden og derefter laver I evt. den endelige aftale i fælleskab til sidst.

Forsikret fragtmand

For at få adgang til at give tilbud på fragt fra Blåvand, via fragtbørsen Fragtopgaver.dk, skal transportøren være tilmeldt Cargomatch ApS. For at blive tilkoblet skal fragtmanden fremvise en godsforsikring som en del af processen. Dog bør du altid sikre at din godstype er dækket ind da der kan være nogle krav til f.eks. emballage mm. Hvis du har lyst til at læse mere om godsportalen Cargomatch kan du besøge sitet lige her.