Brug en vognmand der i forvejen har en rute i Boeslunde

Planlægger du at købe en brugt ting i Boeslunde, f.eks. fra Gul&gratis, men skal undersøge om handlen kan svare sig på grund af fragtprisen, kan du hurtigt og gratis bede om fire stærke priser på fragt fra Boeslunde lige her. Ved at bruge en vognmand der i forvejen er på vejen, kan han tilbyde en billig pris på transporten da han undgår at køre ekstra km for at udføre transporten.

  • Udfyld vores simple formular her
  • Forskellige flyttefirmaer og transportører ser opgaven
  • Du får fire tilbud i din e-mail i løbet af kort tid
  • Ønsker du at arbejde videre med et tilbud, rekvirer du kontaktoplysningerne på fragtmanden kvit og frit.
Fragt fra Boeslunde

Spar op til 75% ved at benytte vognmandens ekstra plads

Sikker og billig fragt fra Boeslunde

Du modtager altid priser fra professionelle flyttefirmaer der til hverdag lever af at drive transportvirksomhed med god erfaring. Selvom du får en lav pris på opgaven, får du stadigvæk samme høje kvalitet som hvis du betalte fuld pris. Det er enkelt og hurtigt at oprette opgaven. De priser du får er helt uforpligtende vi giver dig blot kontaktoplysningerne på fragtmanden og derefter indgår I evt. den endelige aftale sammen efterfølgende.

Forsikret fragtmand

For at kunne give tilbud på fragt fra Boeslunde, via portalen Fragtopgaver.dk, skal vognmanden være godkendt af Cargomatch ApS. For at blive tilkoblet skal vognmanden dokumentere en fragtforsikring som en del af processen. Dog skal du altid dobbelttjekke at dit gods er dækket ind da der kan være nogle regler til f.eks. emballering mm. Hvis du har lyst til at vide mere om fragtbørsen Cargomatch kan du besøge sitet her.