Kom i kontakt med en fragtmand der allerede har en tur fra Bolderslev

Påtænker du at byde på en brugt ting i Bolderslev, f.eks. fra Den Blå Avis, men ikke ved om handlen kan svare sig grundet transportprisen, kan du enkelt og helt gratis bede om 4 gode tilbud af fragt fra Bolderslev lige her. Når du benytter en transportør der i forvejen er på samme ture, kan han give en skarp pris på opgaven fordi han undgår at køre ekstra km for at udføre fragten.

  • Udfyld vores lette formular lige her
  • Mange flyttefirmaer og transportvirksomheder ser turen
  • Du modtager 4 tilbud pr. email indenfor kort tid
  • Hvis du ønsker at gå videre med et af de fremsendte tilbud, får du kontaktinfo på vognmanden kvit og frit.
Fragt fra Bolderslev

Spar op til 75% når du benytter vognmandens ledige plads

Professionel og prisvenlig fragt fra Bolderslev

Du modtager altid tilbud fra professionelle vognmænd der normalt lever af at drive vognmandforretning med god erfaring. Så selvom du får en lav pris på opgaven, får du stadigvæk samme høje serviceniveau som når du betaler fuld pris. Og det er nemt og hurtigt at oprette fragten. De priser du får er helt uforpligtende vi giver dig blot kontaktoplysningerne på transportøren og dernæst indgår I evt. selve aftalen sammen til sidst.

Forsikret vognmand

For at få lov til at byde på fragt fra Bolderslev, via portalen Fragtopgaver.dk, skal vognmanden være godkendt af Cargomatch ApS. For at blive tilkoblet skal vognmanden dokumentere en fragtforsikring som en del af processen. Dog skal du altid sikre at din godstype er forsikret da der kan være nogle krav til bl.a. emballage mm. Hvis du ønsker at læse mere om godsportalen Cargomatch kan du se mere lige her.