Få tilbud fra en fragtmand der allerede har en opgave fra Broager

Planlægger du at handle en ting i Broager, f.eks. fra Den Blå Avis, men tvivler på om handlen kan svare sig grundet fragtprisen, så kan du hurtigt og gratis bede om fire stærke priser af fragt fra Broager her. Når du benytter en vognmand der allerede er ude at køre, kan han tilbyde en god pris på opgaven da han undgår at køre ekstra km for at udføre fragten.

  • Udfyld vores lette formular her
  • Danske vognmænd og transportører ser opgaven
  • Du får 4 tilbud i din e-mail i løbet af kort tid
  • Hvis du ønsker at gå videre med et af de fremsendte tilbud, rekvirer du kontaktoplysningerne på fragtmanden nemt og gratis.
Fragt fra Broager

Spar mange penge ved at benytte fragtfirmaets ledige plads

Sikker og prisvenlig fragt fra Broager

Du får kun priser fra professionelle fragtfirmaer der normalt lever af at drive transportvirksomhed med god erfaring. Så selvom du sparer op til 75% på fragten, får du fortsat samme gode service som når du betaler fuld pris. Det er nemt og lynhurtigt at oprette opgaven. De priser du får er helt uforpligtende vi giver dig bare kontaktinformationerne på fragtmanden og dernæst indgår I evt. selve aftalen i fælleskab til sidst.

Forsikret transportør

For at få adgang til at give tilbud på fragt fra Broager, via fragtbørsen Fragtopgaver.dk, skal fragtmanden være tilmeldt Cargomatch ApS. For at blive tilkoblet skal fragtmanden fremvise en godsforsikring som et led af processen. Dog skal du altid sikre at din godstype er forsikret da der kan være nogle krav til bl.a. emballage mm. Hvis du ønsker at vide mere om godsportalen Cargomatch kan du besøge sitet lige her.