Få tilbud fra en vognmand der i forvejen har en opgave fra Brørup

Planlægger du at købe en brugt ting i Brørup, f.eks. fra et auktionshus, men skal undersøge om købet kan svare sig på grund af transportprisen, kan du hurtigt og gratis bede om fire skarpe priser på fragt fra Brørup her. Ved at benytte en fragtmand der allerede er på vejen, kan han tilbyde en skarp pris på fragten da han undgår at køre ekstra kilometer for at udføre transporten.

  • Udfyld vores lette formular lige her
  • Danske fragtfirmaer og transportvirksomheder ser turen
  • Du modtager 4 tilbud i din e-mail indenfor kort tid
  • Ønsker du at arbejde videre med et af de fremsendte tilbud, rekvirer du kontaktinfo på fragtmanden nemt og gratis.
Fragt fra Brørup

Spar mange penge når du benytter vognmandens ekstra plads

Sikker og prisvenlig fragt fra Brørup

Du får kun priser fra professionelle fragtfirmaer der til hverdag tjener deres penge på at drive vognmandforretning med god erfaring. Selvom du får en lav pris på opgaven, får du stadigvæk samme gode service som når du betaler fuld pris. Og det er enkelt og lynhurtigt at udbyde fragten. De tilbud du får er helt uforpligtende vi giver dig blot kontaktinformationerne på transportøren og dernæst laver I evt. selve aftalen sammen efterfølgende.

Forsikret vognmand

For at få lov til at byde på fragt fra Brørup, via fragtbørsen Fragtopgaver.dk, skal vognmanden være godkendt af Cargomatch ApS. For at blive tilkoblet skal vognmanden fremvise en fragtforsikring som et led af processen. Dog bør du altid dobbelttjekke at din godstype er dækket ind da der kan være nogle krav for f.eks. emballage mm. Hvis du ønsker at vide mere om fragtbørsen Cargomatch kan du besøge sitet her.