Brug en fragtmand der allerede har en rute fra Dragør

Overvejer du at handle en brugt ting i Dragør, f.eks. fra Den Blå Avis, men ikke ved om købet kan betale sig på grund af transportprisen, kan du hurtigt og gratis få fire gode tilbud af fragt fra Dragør lige her. Når du benytter en transportør der i forvejen er ude at køre, kan han tilbyde en skarp pris på fragten da han ikke behøver at køre ekstra kilometer for at udføre transporten.

  • Udfyld vores lette formular lige her
  • Mange fragtfirmaer og transportører ser turen
  • Du modtager 4 tilbud pr. email i løbet af kort tid
  • Hvis du ønsker at arbejde videre med et af de fremsendte tilbud, rekvirer du kontaktoplysningerne på vognmanden nemt og gratis.
Fragt fra Dragør

Spar mange penge ved at benytte vognmandens ledige plads

Tryg og billig fragt fra Dragør

Du får altid tilbud fra professionelle flyttefirmaer der dagligt lever af at drive vognmandforretning med god erfaring. Selvom du får en lav pris på fragten, får du fortsat samme gode kvalitet som når du betaler fuld pris. Det er enkelt og hurtigt at oprette turen. De tilbud du får er helt uforpligtende vi giver dig bare kontaktinformationerne på transportøren og derefter indgår I evt. aftalen sammen efterfølgende.

Forsikret transportør

For at få lov til at give tilbud på fragt fra Dragør, via fragtbørsen Fragtopgaver.dk, skal transportøren være tilmeldt Cargomatch ApS. For at blive tilkoblet skal fragtmanden fremvise en godsforsikring som en del af processen. Dog bør du altid dobbelttjekke at dit gods er dækket ind da der kan være nogle regler til bl.a. emballage mm. Hvis du ønsker at vide mere om godsportalen Cargomatch kan du se mere lige her.