Få tilbud fra en vognmand der allerede har en tur i Hellerup

Overvejer du at købe en ting i Hellerup, f.eks. fra Lauritz.com, men tvivler på om købet kan svare sig grundet transportprisen, kan du hurtigt og gratis få fire gode priser af fragt fra Hellerup her. Ved at benytte en fragtmand der i forvejen er ude at køre, kan han tilbyde en god pris på leveringen da han ikke behøver at køre ekstra km for at udføre fragten.

  • Udfyld vores lette formular her
  • Mange flyttefirmaer og transportører ser turen
  • Du modtager fire tilbud i din e-mail i løbet af kort tid
  • Hvis du ønsker at arbejde videre med et tilbud, rekvirer du kontaktoplysningerne på fragtmanden nemt og gratis.
Fragt fra Hellerup

Spar mange penge når du benytter fragtfirmaets ekstra plads

Professionel og billig fragt fra Hellerup

Du får kun tilbud fra professionelle fragtfirmaer der normalt tjener deres penge på at drive vognmandforretning med god erfaring. Så selvom du sparer op til 75% på fragten, får du fortsat samme gode service som hvis du betalte fuld pris. Og det er enkelt og hurtigt at oprette turen. De priser du modtager er ikke bindende vi sender dig blot kontaktoplysningerne på fragtmanden og dernæst indgår I evt. aftalen sammen til sidst.

Forsikret fragtmand

For at få adgang til at give tilbud på fragt fra Hellerup, via portalen Fragtopgaver.dk, skal fragtmanden være tilmeldt Cargomatch ApS. For at blive tilkoblet skal transportøren indsende en fragtforsikring som en del af processen. Dog skal du altid dobbelttjekke at din godstype er dækket ind da der kan være nogle regler for f.eks. emballage mm. Hvis du har lyst til at læse mere om godsportalen Cargomatch kan du besøge sitet her.