Brug en fragtmand der i forvejen har en rute fra Holstebro

Påtænker du at købe en brugt ting i Holstebro, f.eks. fra Gul&gratis, men tvivler på om købet kan betale sig grundet transportprisen, kan du nemt og helt gratis få 4 gode priser af fragt fra Holstebro her. Ved at bruge en vognmand der allerede er på samme ture, kan han tilbyde en god pris på transporten da han ikke behøver at køre ekstra kilometer for at udføre fragten.

  • Udfyld vores enkle formular her
  • Forskellige fragtfirmaer og transportvirksomheder ser opgaven
  • Du modtager 4 tilbud i din e-mail indenfor kort tid
  • Ønsker du at gå videre med et af de fremsendte tilbud, får du kontaktinfo på vognmanden nemt og gratis.
Fragt fra Holstebro

Spar mange penge ved at benytte vognmandens ledige plads

Professionel og billig fragt fra Holstebro

Du får altid priser fra professionelle flyttefirmaer der dagligt tjener deres penge på at drive vognmandforretning med god erfaring. Så selvom du sparer op til 75% på fragten, får du stadigvæk samme gode service som når du betaler fuld pris. Det er enkelt og hurtigt at udbyde turen. De priser du får er helt uforpligtende vi giver dig bare kontaktoplysningerne på fragtmanden og dernæst laver I evt. den endelige aftale i fælleskab til sidst.

Forsikret vognmand

For at få lov til at give tilbud på fragt fra Holstebro, via portalen Fragtopgaver.dk, skal fragtmanden være tilmeldt Cargomatch ApS. For at blive tilmeldt skal transportøren fremvise en godsforsikring som et led af processen. Dog skal du altid dobbelttjekke at din godstype er forsikret da der kan være nogle regler for f.eks. emballering mm. Hvis du har lyst til at læse mere om fragtbørsen Cargomatch kan du besøge sitet her.