Kom i kontakt med en transportør der i forvejen har en rute fra Hurup

Planlægger du at handle en brugt ting i Hurup, f.eks. fra Gul&gratis, men ikke ved om handlen kan betale sig grundet fragtprisen, så kan du nemt og gratis hente fire skarpe priser på fragt fra Hurup lige her. Når du benytter en transportør der i forvejen er på samme ture, kan han give en god pris på fragten fordi han ikke behøver at køre ekstra kilometer for at udføre transporten.

  • Udfyld vores simple formular her
  • Forskellige fragtfirmaer og transportører ser opgaven
  • Du får 4 tilbud i din e-mail indenfor kort tid
  • Ønsker du at gå videre med et af de fremsendte tilbud, får du kontaktinfo på transportøren kvit og frit.
Fragt fra Hurup

Spar mange penge ved at benytte vognmandens ledige plads

Tryg og prisvenlig fragt fra Hurup

Du modtager altid priser fra professionelle flyttefirmaer der dagligt tjener deres penge på at drive transportvirksomhed med god erfaring. Selvom du får en lav pris på fragten, får du stadigvæk samme gode serviceniveau som hvis du betalte fuld pris. Og det er enkelt og hurtigt at oprette opgaven. De priser du får er ikke bindende vi giver dig bare kontaktoplysningerne på fragtmanden og dernæst laver I evt. den endelige aftale i fælleskab til sidst.

Forsikret vognmand

For at få lov til at byde på fragt fra Hurup, via portalen Fragtopgaver.dk, skal vognmanden være tilmeldt Cargomatch ApS. For at blive tilmeldt skal fragtmanden fremvise en fragtforsikring som en del af processen. Dog skal du altid dobbelttjekke at din godstype er forsikret da der kan være nogle regler til f.eks. emballage mm. Hvis du har lyst til at vide mere om fragtbørsen Cargomatch kan du se mere her.