FRAGT FRA JYLLAND TIL KØBENHAVN

Brug returbiler på din fragt fra Jylland til København

Har du set vores nye prisberegner?

Prisberegner

Beregn din miljøvenlige fragtpris og bestil opgaven med det samme.

Når du har lavet en booking klarer vi resten og sørger for, at tingene bliver afhentet og leveret på det tidspunkt du har valgt.

Og det er stadigvæk billigt! Den pris du får er gennemsnitsprisenen af en miljøvenlig fragt, hvor fragtbilen allerede kører ruten.

Prøv selv lige her!

Vi dækker p.t. 85% af Danmark

Prisberegner

Fragt fra Jylland til København

Tingene er bare lidt billigere i Jylland! Det kan vi se på et stigende antal fragtopgaver fra Jylland til København. Der bliver især handlet mange sofaer, reoler og andre ting der skal en tur over broen. Men fragten er dyr, især hvis man har behov for kurér service når ens ting ikke kan håndteres af almindelig pakkepost. Vi tilbyder en service der kan håndtere særlige opgaver og høj service, men til en pris der stadig gør det aktuelt at købe ting der efterfølgende skal fragtes fra Jylland til København.

  • Trin 1: Din opretter opgaven lige her
  • Trin 2: Opgaven går i udbud hos danske vognmænd
  • Trin 3: Du modtager 4 tilbud på opgaven i din mail
  • Trin 4: Du beslutter om og hvilket tilbud du vil gøre brug af
Fragt fra Jylland til København

Hent tilbud på fragt fra Jylland til København

Effektiv service der er uden omkostning

Der er mange penge at spare ved at udbyde sin fragt fra Jylland til København. Vores styrke er, at vi har samlet rigtig mange vognmænd i et udbudsnetværk, der gør det muligt for dig, at modtage priser fra lige netop de fragtmænd, der er i stand til at kombinere din opgave med en anden tur, eller tage den med hjem som returgods. Vognmændende betaler allerede for at være tilmeldt denne fragtbørs og have mulighed for, at byde på nye opgaver. Derfor kan vi tilbyde denne service helt gratis til dig.

Forbliver gratis

Uanset om du benytter et af de 4 tilbud du i løbet af kort får tilsendt, eller ej, så forbliver vores service uden omkostning. Vi ved hvor afgørende fragt prisen er, når man overvejer at købe en vare, der efterfølgende skal fragtes fra Jylland til København. Derfor sørger vi altid for, at priserne er nemme at forholde sig til og helt gennemskuelige. Opret din fragtopgave nu og modtag tilbud med det samme.