Brug en vognmand der i forvejen har en rute fra Kjellerup

Overvejer du at handle en brugt ting i Kjellerup, f.eks. fra Gul&gratis, men ikke ved om handlen kan betale sig på grund af transportprisen, så kan du enkelt og gratis få fire gode tilbud på fragt fra Kjellerup lige her. Ved at benytte en fragtmand der allerede er ude at køre, kan han tilbyde en billig pris på transporten da han ikke behøver at køre ekstra km for at udføre transporten.

  • Udfyld vores lette formular lige her
  • Danske vognmænd og transportører ser turen
  • Du får fire tilbud pr. email indenfor kort tid
  • Hvis du ønsker at gå videre med et af de fremsendte tilbud, rekvirer du kontaktoplysningerne på fragtmanden kvit og frit.
Fragt fra Kjellerup

Spar mange penge ved at benytte vognmandens ledige plads

Professionel og billig fragt fra Kjellerup

Du får altid tilbud fra professionelle flyttefirmaer der dagligt lever af at drive vognmandforretning med god erfaring. Så selvom du får en lav pris på fragten, får du fortsat samme gode serviceniveau som når du betaler fuld pris. Det er enkelt og lynhurtigt at udbyde fragten. De tilbud du modtager er helt uforpligtende vi sender dig blot kontaktinformationerne på transportøren og dernæst laver I evt. den endelige aftale sammen efterfølgende.

Forsikret fragtmand

For at kunne byde på fragt fra Kjellerup, via portalen Fragtopgaver.dk, skal fragtmanden være tilmeldt Cargomatch ApS. For at blive tilkoblet skal transportøren indsende en godsforsikring som en del af processen. Dog bør du altid dobbelttjekke at dit gods er forsikret da der kan være nogle regler til f.eks. emballering mm. Hvis du har lyst til at læse mere om fragtbørsen Cargomatch kan du se mere her.