Fragt fra Odense til Aalborg

Har du købt, eller overvejer du at købe, noget på f.eks. Dba.dk i Odense men efterfølgende har brug for at få tingen fragtet til Aalborg, kan dette hurtigt blive en dyr fornøjelse. Især hvis den ikke kan sendes med traditionel pakkepost. Vores koncept udbyder fragtopgaver til vognmænd der i forvejen kører samme rute.

  • Opret opgaven hurtigt lige her
  • Den udbydes til 300 danske fragtbiler
  • Du modtager dernæst op til 4 tilbud på fragt fra Odense til Aalborg
  • Ønsker du at gøre brug af et tilbud, laver du aftalen direkte med vognmanden
Fragt fra Odense til Aalborg

Få 4 tilbud fra fragt fra Odense til Aalborg lige her

Fragt fra Odense til Aalborg som returgods

Hver dag kører en masse vognmænd med gods til og fra Odense. Mange af dem skal køre retur til Aalborg når der er færdige i Odense, og oftest er det en tur uden gods i varerummet. De fragtmænd har stor glæde af at få returgods med fra Odense til Aalborg, for de kører jo i forvejen ruten. Når de byder på din opgave, sparer du let op 75% på prisen. Vognmanden undgår tomkørsel og du får en rigtig skarp pris.

Professionel service

De vognmænd der byder på din opgave er alle tilmeldt og godkendt af Fragtbørsen Cargomatch. For at blive tilmeldt til Cargomatch, og dermed få lov til at byde på opgaver via fragtopgaver.dk, skal vognmændende bl.a. dokumentere at de har en godsforsikring. De lever hver dag af at udføre professionel fragt og transport for deres erhvervshvervskunder og når du får dem til at fragte dine ting, er det naturligvis fuldstændig samme service – blot til en brøkdel af prisen.