FRAGT FRA SJÆLLAND TIL JYLLAND

300 fragtbiler kører allerede på kryds og tværs af landet, og de er klar til at tage din fragt med!

Har du set vores nye prisberegner?

Prisberegner

Beregn din miljøvenlige fragtpris og bestil opgaven med det samme.

Når du har lavet en booking klarer vi resten og sørger for, at tingene bliver afhentet og leveret på det tidspunkt du har valgt.

Og det er stadigvæk billigt! Den pris du får er gennemsnitsprisenen af en miljøvenlig fragt, hvor fragtbilen allerede kører ruten.

Prøv selv lige her!

Vi dækker p.t. 85% af Danmark

Prisberegner

Tilbud på fragt fra Sjælland til Jylland

Sidder du i Jylland og har brug for en fragt fra Sjælland, kan du med fordel udbyde den til en masse forskellige fragtmænd, og på den måde få den bedste pris på transporten. Vores service er hurtig og enkel at benytte, og uanset om du laver en aftale med en fragtmand eller ej, så forbliver servicen gratis for dig.

 

  • Indtast din fragt fra Sjælland til Jylland lige her
  • Opgaven sendes i udbud til vognmændende
  • 4 tilbud tikker ind i din email indbakke
  • Du vælger frit hvilket du vil benytte og laver derefter aftalen direkte med fragtmanden

 

 

Fragt fra sjælland til jylland

Hent tilbud på fragt fra Sjælland til Jylland

Spar penge på fragten

Når du udbyder din fragt fra Sjælland til Jylland vil du komme i forbindelse med vognmænd der allerede skal køre turen, eller fragtmænd fra Jylland er skal køre tomme retur fra Sjælland. De kan med fordel tage din fragt med, så de undgår at køre tomme hjem, og da de alligvel skal køre turen, kan du spare penge på fragten. Uanset om du er privatkunde eller erhvervskunde kan det betale sig, at sende dit gods med en fragtbil der i forvejen er ude at køre.

Billig fragt fra Sjælland til Jylland

Hvis du bestiller en direkte kurérbil til at udføre en fragtopgave fra Sjælland til Jylland, bliver det hurtigt en dyr fornøjelse. Der er kun dig til at betale kilometerprisen og der skal endvidere betales broafgift og meget andet under vejs. Når du benytter en returbil eller en vognmand der tilbyder samkørsel, så kan du få en billig fragt fra Sjælland til Jylland. Det er effektivt og godt for miljøet. Opret din opgave med det samme og få tilbud lige ind i mailen. Normalt tager det ikke mere end 15-20 min, før du har det første tilbud.