Kom i kontakt med en vognmand der allerede har en rute i Gudhjem

Planlægger du at byde på en ting i Gudhjem, f.eks. fra Den Blå Avis, men skal undersøge om handlen kan svare sig grundet transportprisen, kan du enkelt og helt gratis bede om fire stærke tilbud på fragt fra Gudhjem her. Ved at bruge en vognmand der allerede er ude at køre, kan han give en skarp pris på fragten da han undgår at køre ekstra kilometer for at udføre transporten.

  • Udfyld vores lette formular her
  • Mange flyttefirmaer og transportvirksomheder ser turen
  • Du modtager fire tilbud pr. email indenfor kort tid
  • Hvis du ønsker at arbejde videre med et tilbud, får du kontaktoplysningerne på transportøren nemt og gratis.
Fragt fra Gudhjem

Spar op til 75% ved at benytte vognmandens ekstra plads

Professionel og billig fragt fra Gudhjem

Du får altid tilbud fra professionelle vognmænd der dagligt tjener deres penge på at drive vognmandforretning med god erfaring. Selvom du får en lav pris på opgaven, får du fortsat samme høje service som når du betaler fuld pris. Det er nemt og hurtigt at udbyde fragten. De tilbud du får er ikke bindende vi sender dig blot kontaktinformationerne på fragtmanden og derefter laver I evt. selve aftalen i fælleskab til sidst.

Forsikret vognmand

For at kunne give tilbud på fragt fra Gudhjem, via portalen Fragtopgaver.dk, skal transportøren være tilmeldt Cargomatch ApS. For at blive tilkoblet skal transportøren dokumentere en godsforsikring som et led af processen. Dog skal du altid dobbelttjekke at dit gods er dækket ind da der kan være nogle regler for bl.a. emballage mm. Hvis du har lyst til at læse mere om godsportalen Cargomatch kan du besøge sitet her.