Kom i kontakt med en vognmand der allerede har en tur i Haderup

Planlægger du at købe en brugt ting i Haderup, f.eks. fra Den Blå Avis, men skal undersøge om handlen kan betale sig på grund af transportprisen, så kan du enkelt og gratis hente 4 gode tilbud af fragt fra Haderup lige her. Ved at benytte en fragtmand der i forvejen er på vejen, kan han tilbyde en billig pris på fragten fordi han ikke behøver at køre ekstra km for at udføre fragten.

  • Udfyld vores lette formular lige her
  • Danske fragtfirmaer og transportører ser opgaven
  • Du modtager 4 tilbud pr. email i løbet af kort tid
  • Ønsker du at arbejde videre med et tilbud, modtager du kontaktoplysningerne på transportøren nemt og gratis.
Fragt fra Haderup

Spar op til 75% når du benytter fragtfirmaets ledige plads

Professionel og prisvenlig fragt fra Haderup

Du får kun priser fra professionelle flyttefirmaer der dagligt tjener deres penge på at drive vognmandforretning med god erfaring. Så selvom du får en lav pris på fragten, får du stadigvæk samme høje kvalitet som når du betaler fuld pris. Og det er nemt og lynhurtigt at oprette opgaven. De tilbud du modtager er ikke bindende vi giver dig bare kontaktinformationerne på transportøren og derefter indgår I evt. selve aftalen i fælleskab til sidst.

Forsikret fragtmand

For at få lov til at give tilbud på fragt fra Haderup, via fragtbørsen Fragtopgaver.dk, skal transportøren være godkendt af Cargomatch ApS. For at blive tilmeldt skal fragtmanden fremvise en fragtforsikring som en del af processen. Dog skal du altid sikre at dit gods er dækket ind da der kan være nogle krav for bl.a. emballering mm. Hvis du ønsker at læse mere om fragtbørsen Cargomatch kan du besøge sitet her.