Brug en fragtmand der i forvejen har en rute fra Hedehusene

Planlægger du at handle en ting i Hedehusene, f.eks. fra Gul&gratis, men ikke ved om købet kan svare sig grundet fragtprisen, så kan du hurtigt og helt gratis bede om fire gode priser på fragt fra Hedehusene lige her. Når du bruger en transportør der i forvejen er ude at køre, kan han tilbyde en skarp pris på opgaven da han ikke behøver at køre ekstra km for at udføre transporten.

  • Udfyld vores enkle formular her
  • Mange vognmænd og transportvirksomheder ser opgaven
  • Du modtager 4 tilbud i din e-mail indenfor kort tid
  • Hvis du ønsker at gå videre med et tilbud, modtager du kontaktoplysningerne på fragtmanden nemt og gratis.
Fragt fra Hedehusene

Spar mange penge når du benytter vognmandens ledige plads

Tryg og billig fragt fra Hedehusene

Du modtager altid tilbud fra professionelle fragtfirmaer der normalt lever af at drive transportvirksomhed med god erfaring. Så selvom du sparer op til 75% på fragten, får du stadigvæk samme gode kvalitet som når du betaler fuld pris. Det er nemt og hurtigt at oprette opgaven. De tilbud du modtager er ikke bindende vi giver dig blot kontaktoplysningerne på fragtmanden og derefter indgår I evt. den endelige aftale i fælleskab efterfølgende.

Forsikret fragtmand

For at kunne byde på fragt fra Hedehusene, via portalen Fragtopgaver.dk, skal fragtmanden være godkendt af Cargomatch ApS. For at blive tilkoblet skal transportøren fremvise en godsforsikring som en del af processen. Dog bør du altid sikre at din godstype er dækket ind da der kan være nogle regler for f.eks. emballage mm. Hvis du ønsker at vide mere om fragtbørsen Cargomatch kan du besøge sitet her.