Få tilbud fra en transportør der allerede har en rute fra Nimtofte

Påtænker du at købe en ting i Nimtofte, f.eks. fra Den Blå Avis, men ikke ved om købet kan svare sig grundet transportprisen, så kan du nemt og helt gratis få 4 skarpe tilbud på fragt fra Nimtofte her. Når du benytter en transportør der allerede er på samme ture, kan han tilbyde en skarp pris på leveringen da han ikke behøver at køre ekstra km for at udføre fragten.

  • Udfyld vores enkle formular her
  • Danske flyttefirmaer og transportører ser turen
  • Du modtager 4 tilbud pr. email i løbet af kort tid
  • Ønsker du at arbejde videre med et af de fremsendte tilbud, rekvirer du kontaktinfo på fragtmanden kvit og frit.
Fragt fra Nimtofte

Spar op til 75% ved at benytte fragtfirmaets ledige plads

Tryg og billig fragt fra Nimtofte

Du modtager altid priser fra professionelle flyttefirmaer der til hverdag tjener deres penge på at drive transportvirksomhed med god erfaring. Selvom du sparer op til 75% på fragten, får du stadigvæk samme gode service som når du betaler fuld pris. Og det er nemt og hurtigt at oprette fragten. De priser du får er ikke bindende vi sender dig bare kontaktinformationerne på vognmanden og derefter laver I evt. den endelige aftale i fælleskab efterfølgende.

Forsikret vognmand

For at få adgang til at byde på fragt fra Nimtofte, via fragtbørsen Fragtopgaver.dk, skal vognmanden være godkendt af Cargomatch ApS. For at blive tilmeldt skal fragtmanden dokumentere en fragtforsikring som et led af processen. Dog bør du altid dobbelttjekke at din godstype er dækket ind da der kan være nogle krav for bl.a. emballering mm. Hvis du ønsker at vide mere om fragtbørsen Cargomatch kan du besøge sitet lige her.