Brug en transportør der allerede har en rute fra Ry

Påtænker du at købe en brugt ting i Ry, f.eks. fra Den Blå Avis, men tvivler på om handlen kan svare sig på grund af fragtprisen, så kan du hurtigt og gratis hente fire skarpe tilbud på fragt fra Ry lige her. Ved at benytte en fragtmand der i forvejen er på samme ture, kan han give en skarp pris på leveringen fordi han ikke behøver at køre ekstra km for at udføre transporten.

  • Udfyld vores enkle formular her
  • Forskellige vognmænd og transportører ser opgaven
  • Du får fire tilbud i din e-mail indenfor kort tid
  • Ønsker du at gå videre med et af de fremsendte tilbud, modtager du kontaktinfo på transportøren nemt og gratis.
Fragt fra Ry

Spar op til 75% når du benytter vognmandens ledige plads

Professionel og billig fragt fra Ry

Du får altid priser fra professionelle fragtfirmaer der dagligt lever af at drive transportvirksomhed med god erfaring. Så selvom du sparer op til 75% på fragten, får du stadigvæk samme høje kvalitet som hvis du betalte fuld pris. Det er enkelt og lynhurtigt at oprette turen. De tilbud du får er ikke bindende vi sender dig blot kontaktinformationerne på transportøren og dernæst laver I evt. aftalen sammen til sidst.

Forsikret vognmand

For at få lov til at give tilbud på fragt fra Ry, via fragtbørsen Fragtopgaver.dk, skal vognmanden være tilmeldt Cargomatch ApS. For at blive tilmeldt skal vognmanden indsende en fragtforsikring som en del af processen. Dog skal du altid dobbelttjekke at din godstype er forsikret da der kan være nogle regler for bl.a. emballage mm. Hvis du ønsker at vide mere om fragtbørsen Cargomatch kan du se mere lige her.