Brug en vognmand der i forvejen har en opgave i Sæby

Planlægger du at købe en ting i Sæby, f.eks. fra Gul&gratis, men ikke ved om handlen kan betale sig grundet transportprisen, så kan du hurtigt og helt gratis hente 4 gode tilbud af fragt fra Sæby her. Når du benytter en fragtmand der i forvejen er på vejen, kan han tilbyde en god pris på transporten fordi han ikke behøver at køre ekstra km for at udføre fragten.

  • Udfyld vores lette formular lige her
  • Forskellige vognmænd og transportører ser turen
  • Du modtager fire tilbud i din e-mail indenfor kort tid
  • Hvis du ønsker at arbejde videre med et af de fremsendte tilbud, modtager du kontaktinfo på fragtmanden kvit og frit.
Fragt fra Sæby

Spar op til 75% ved at benytte vognmandens ekstra plads

Sikker og prisvenlig fragt fra Sæby

Du får altid priser fra professionelle flyttefirmaer der til hverdag tjener deres penge på at drive vognmandforretning med god erfaring. Selvom du sparer op til 75% på opgaven, får du stadigvæk samme gode service som hvis du betalte fuld pris. Det er enkelt og hurtigt at oprette fragten. De tilbud du modtager er ikke bindende vi giver dig blot kontaktinformationerne på vognmanden og dernæst laver I evt. selve aftalen sammen efterfølgende.

Forsikret transportør

For at kunne byde på fragt fra Sæby, via fragtbørsen Fragtopgaver.dk, skal transportøren være tilmeldt Cargomatch ApS. For at blive tilmeldt skal vognmanden fremvise en fragtforsikring som en del af processen. Dog skal du altid dobbelttjekke at dit gods er dækket ind da der kan være nogle krav til f.eks. emballage mm. Hvis du ønsker at vide mere om fragtbørsen Cargomatch kan du besøge sitet her.