Få tilbud fra en fragtmand der allerede har en opgave fra Skælskør

Planlægger du at købe en ting i Skælskør, f.eks. fra Den Blå Avis, men skal undersøge om handlen kan betale sig grundet transportprisen, kan du enkelt og helt gratis bede om fire stærke priser af fragt fra Skælskør lige her. Ved at bruge en vognmand der i forvejen er ude at køre, kan han tilbyde en skarp pris på transporten fordi han undgår at køre ekstra km for at udføre transporten.

  • Udfyld vores simple formular lige her
  • Forskellige flyttefirmaer og transportører ser turen
  • Du modtager 4 tilbud pr. email i løbet af kort tid
  • Ønsker du at gå videre med et af de fremsendte tilbud, modtager du kontaktinfo på transportøren kvit og frit.
Fragt fra Skælskør

Spar mange penge ved at benytte vognmandens ledige plads

Professionel og prisvenlig fragt fra Skælskør

Du får altid priser fra professionelle fragtfirmaer der til hverdag lever af at drive transportvirksomhed med god erfaring. Så selvom du får en lav pris på opgaven, får du stadigvæk samme gode service som hvis du betalte fuld pris. Og det er nemt og hurtigt at oprette turen. De priser du får er ikke bindende vi sender dig blot kontaktoplysningerne på transportøren og dernæst indgår I evt. selve aftalen sammen efterfølgende.

Forsikret vognmand

For at kunne byde på fragt fra Skælskør, via fragtbørsen Fragtopgaver.dk, skal vognmanden være godkendt af Cargomatch ApS. For at blive tilkoblet skal transportøren fremvise en fragtforsikring som en del af processen. Dog skal du altid dobbelttjekke at dit gods er forsikret da der kan være nogle regler for bl.a. emballage mm. Hvis du ønsker at læse mere om godsportalen Cargomatch kan du besøge sitet lige her.