Brug en transportør der allerede har en tur fra Hampen

Planlægger du at byde på en brugt ting i Hampen, f.eks. fra Den Blå Avis, men ikke ved om handlen kan svare sig grundet transportprisen, så kan du enkelt og helt gratis få 4 gode tilbud på fragt fra Hampen her. Når du bruger en fragtmand der allerede er på vejen, kan han tilbyde en god pris på fragten da han undgår at køre ekstra kilometer for at udføre fragten.

  • Udfyld vores lette formular her
  • Danske fragtfirmaer og transportvirksomheder ser opgaven
  • Du får 4 tilbud i din e-mail indenfor kort tid
  • Hvis du ønsker at gå videre med et tilbud, får du kontaktoplysningerne på vognmanden nemt og gratis.
Fragt fra Hampen

Spar mange penge ved at benytte fragtfirmaets ledige plads

Tryg og billig fragt fra Hampen

Du får altid priser fra professionelle vognmænd der dagligt tjener deres penge på at drive vognmandforretning med god erfaring. Selvom du får en lav pris på opgaven, får du stadigvæk samme høje serviceniveau som hvis du betalte fuld pris. Og det er nemt og hurtigt at udbyde turen. De priser du modtager er ikke bindende vi giver dig blot kontaktoplysningerne på vognmanden og derefter indgår I evt. selve aftalen sammen efterfølgende.

Forsikret fragtmand

For at kunne byde på fragt fra Hampen, via fragtbørsen Fragtopgaver.dk, skal vognmanden være tilmeldt Cargomatch ApS. For at blive tilmeldt skal transportøren dokumentere en fragtforsikring som et led af processen. Dog bør du altid sikre at dit gods er dækket ind da der kan være nogle krav til f.eks. emballering mm. Hvis du ønsker at læse mere om godsportalen Cargomatch kan du besøge sitet lige her.