Kom i kontakt med en vognmand der i forvejen har en rute fra Kalvehave

Påtænker du at købe en ting i Kalvehave, f.eks. fra Gul&gratis, men tvivler på om købet kan betale sig på grund af transportprisen, så kan du enkelt og helt gratis bede om 4 gode tilbud på fragt fra Kalvehave her. Når du benytter en transportør der allerede er på samme ture, kan han give en skarp pris på opgaven fordi han undgår at køre ekstra kilometer for at udføre transporten.

  • Udfyld vores enkle formular her
  • Danske vognmænd og transportører ser opgaven
  • Du får 4 tilbud pr. email indenfor kort tid
  • Hvis du ønsker at arbejde videre med et af de fremsendte tilbud, får du kontaktoplysningerne på transportøren nemt og gratis.
Fragt fra Kalvehave

Spar op til 75% når du benytter fragtfirmaets ekstra plads

Sikker og billig fragt fra Kalvehave

Du modtager altid priser fra professionelle fragtfirmaer der dagligt tjener deres penge på at drive vognmandforretning med god erfaring. Så selvom du sparer op til 75% på fragten, får du fortsat samme høje kvalitet som hvis du betalte fuld pris. Og det er nemt og lynhurtigt at oprette turen. De priser du modtager er ikke forpligtende vi sender dig bare kontaktoplysningerne på vognmanden og dernæst laver I evt. den endelige aftale sammen til sidst.

Forsikret transportør

For at kunne byde på fragt fra Kalvehave, via fragtbørsen Fragtopgaver.dk, skal vognmanden være tilmeldt Cargomatch ApS. For at blive tilkoblet skal transportøren dokumentere en fragtforsikring som et led af processen. Dog skal du altid dobbelttjekke at din godstype er dækket ind da der kan være nogle krav til bl.a. emballering mm. Hvis du ønsker at vide mere om fragtbørsen Cargomatch kan du se mere her.