Få tilbud fra en fragtmand der i forvejen har en opgave fra Langebæk

Påtænker du at handle en ting i Langebæk, f.eks. fra Den Blå Avis, men skal undersøge om købet kan svare sig grundet transportprisen, så kan du enkelt og gratis få 4 stærke tilbud af fragt fra Langebæk her. Når du bruger en transportør der allerede er på samme ture, kan han give en billig pris på opgaven fordi han undgår at køre ekstra km for at udføre fragten.

  • Udfyld vores lette formular lige her
  • Mange flyttefirmaer og transportører ser turen
  • Du får fire tilbud pr. email indenfor kort tid
  • Ønsker du at arbejde videre med et tilbud, modtager du kontaktoplysningerne på vognmanden nemt og gratis.
Fragt fra Langebæk

Spar mange penge ved at benytte fragtfirmaets ekstra plads

Professionel og prisvenlig fragt fra Langebæk

Du modtager altid priser fra professionelle vognmænd der normalt tjener deres penge på at drive vognmandforretning med god erfaring. Så selvom du sparer op til 75% på opgaven, får du stadigvæk samme gode serviceniveau som hvis du betalte fuld pris. Og det er enkelt og hurtigt at udbyde opgaven. De priser du modtager er ikke forpligtende vi sender dig blot kontaktinformationerne på fragtmanden og derefter laver I evt. aftalen i fælleskab til sidst.

Forsikret fragtmand

For at få adgang til at byde på fragt fra Langebæk, via portalen Fragtopgaver.dk, skal fragtmanden være tilmeldt Cargomatch ApS. For at blive tilkoblet skal vognmanden fremvise en godsforsikring som en del af processen. Dog bør du altid dobbelttjekke at din godstype er forsikret da der kan være nogle krav for bl.a. emballage mm. Hvis du ønsker at læse mere om fragtbørsen Cargomatch kan du besøge sitet lige her.