Kom i kontakt med en fragtmand der allerede har en rute fra Toftlund

Påtænker du at handle en brugt ting i Toftlund, f.eks. fra Den Blå Avis, men ikke ved om handlen kan svare sig på grund af fragtprisen, så kan du nemt og gratis hente 4 skarpe priser af fragt fra Toftlund her. Når du benytter en vognmand der i forvejen er på vejen, kan han give en skarp pris på transporten fordi han ikke behøver at køre ekstra kilometer for at udføre fragten.

  • Udfyld vores enkle formular lige her
  • Danske flyttefirmaer og transportører ser opgaven
  • Du får 4 tilbud pr. email indenfor kort tid
  • Hvis du ønsker at arbejde videre med et af de fremsendte tilbud, rekvirer du kontaktoplysningerne på fragtmanden kvit og frit.
Fragt fra Toftlund

Spar mange penge ved at benytte vognmandens ledige plads

Tryg og billig fragt fra Toftlund

Du får altid priser fra professionelle vognmænd der normalt lever af at drive transportvirksomhed med god erfaring. Så selvom du sparer op til 75% på fragten, får du stadigvæk samme høje kvalitet som når du betaler fuld pris. Og det er enkelt og lynhurtigt at udbyde turen. De tilbud du modtager er helt uforpligtende vi giver dig blot kontaktoplysningerne på fragtmanden og dernæst laver I evt. den endelige aftale sammen efterfølgende.

Forsikret transportør

For at kunne give tilbud på fragt fra Toftlund, via portalen Fragtopgaver.dk, skal transportøren være tilmeldt Cargomatch ApS. For at blive tilmeldt skal vognmanden dokumentere en fragtforsikring som en del af processen. Dog bør du altid sikre at dit gods er forsikret da der kan være nogle regler til f.eks. emballering mm. Hvis du ønsker at vide mere om godsportalen Cargomatch kan du besøge sitet her.