Få tilbud fra en fragtmand der i forvejen har en rute fra Ebeltoft

Påtænker du at byde på en ting i Ebeltoft, f.eks. fra Gul&gratis, men tvivler på om handlen kan svare sig grundet fragtprisen, kan du hurtigt og helt gratis hente fire gode tilbud på fragt fra Ebeltoft her. Når du bruger en fragtmand der i forvejen er på vejen, kan han give en billig pris på opgaven fordi han undgår at køre ekstra kilometer for at udføre transporten.

  • Udfyld vores enkle formular lige her
  • Forskellige flyttefirmaer og transportvirksomheder ser turen
  • Du får 4 tilbud pr. email i løbet af kort tid
  • Ønsker du at gå videre med et tilbud, rekvirer du kontaktoplysningerne på fragtmanden kvit og frit.
Fragt fra Ebeltoft

Spar op til 75% ved at benytte vognmandens ekstra plads

Professionel og prisvenlig fragt fra Ebeltoft

Du får altid priser fra professionelle fragtfirmaer der til hverdag tjener deres penge på at drive transportvirksomhed med god erfaring. Selvom du får en lav pris på fragten, får du fortsat samme gode serviceniveau som hvis du betalte fuld pris. Det er nemt og lynhurtigt at oprette turen. De priser du får er helt uforpligtende vi giver dig blot kontaktoplysningerne på vognmanden og dernæst indgår I evt. den endelige aftale i fælleskab til sidst.

Forsikret transportør

For at få adgang til at give tilbud på fragt fra Ebeltoft, via portalen Fragtopgaver.dk, skal fragtmanden være godkendt af Cargomatch ApS. For at blive tilkoblet skal vognmanden dokumentere en fragtforsikring som en del af processen. Dog bør du altid dobbelttjekke at din godstype er forsikret da der kan være nogle regler for f.eks. emballage mm. Hvis du ønsker at vide mere om fragtbørsen Cargomatch kan du se mere her.