Kom i kontakt med en transportør der allerede har en rute fra Århus

Planlægger du at byde på en ting i Århus, f.eks. fra et auktionshus, men tvivler på om handlen kan svare sig på grund af fragtprisen, kan du enkelt og helt gratis hente fire gode tilbud af fragt fra Århus lige her. Når du benytter en fragtmand der allerede er på vejen, kan han give en god pris på fragten da han undgår at køre ekstra km for at udføre transporten.

  • Udfyld vores simple formular her
  • Danske fragtfirmaer og transportvirksomheder ser turen
  • Du modtager 4 tilbud i din e-mail i løbet af kort tid
  • Hvis du ønsker at arbejde videre med et tilbud, modtager du kontaktinfo på fragtmanden nemt og gratis.
Fragt fra Århus

Spar mange penge når du benytter fragtfirmaets ledige plads

Professionel og billig fragt fra Århus

Du får kun priser fra professionelle fragtfirmaer der dagligt lever af at drive vognmandforretning med god erfaring. Selvom du sparer op til 75% på fragten, får du fortsat samme høje service som hvis du betalte fuld pris. Og det er nemt og hurtigt at udbyde opgaven. De priser du får er helt uforpligtende vi giver dig bare kontaktinformationerne på vognmanden og dernæst indgår I evt. den endelige aftale i fælleskab til sidst.

Forsikret transportør

For at få lov til at give tilbud på fragt fra Århus, via portalen Fragtopgaver.dk, skal fragtmanden være tilmeldt Cargomatch ApS. For at blive tilmeldt skal fragtmanden indsende en godsforsikring som et led af processen. Dog skal du altid sikre at din godstype er forsikret da der kan være nogle krav for bl.a. emballage mm. Hvis du ønsker at læse mere om fragtbørsen Cargomatch kan du se mere her.