Kom i kontakt med en transportør der allerede har en opgave i Karrebæksminde

Påtænker du at handle en ting i Karrebæksminde, f.eks. fra Den Blå Avis, men skal undersøge om handlen kan betale sig grundet transportprisen, så kan du nemt og helt gratis hente fire skarpe priser af fragt fra Karrebæksminde her. Ved at benytte en vognmand der i forvejen er på vejen, kan han give en skarp pris på opgaven fordi han ikke behøver at køre ekstra kilometer for at udføre fragten.

  • Udfyld vores simple formular her
  • Forskellige fragtfirmaer og transportvirksomheder ser opgaven
  • Du modtager fire tilbud i din e-mail indenfor kort tid
  • Hvis du ønsker at gå videre med et tilbud, får du kontaktinfo på transportøren nemt og gratis.
Fragt fra Karrebæksminde

Spar mange penge ved at benytte fragtfirmaets ledige plads

Sikker og billig fragt fra Karrebæksminde

Du modtager altid priser fra professionelle fragtfirmaer der til hverdag tjener deres penge på at drive transportvirksomhed med god erfaring. Så selvom du sparer op til 75% på opgaven, får du fortsat samme høje kvalitet som når du betaler fuld pris. Og det er nemt og hurtigt at oprette turen. De priser du modtager er helt uforpligtende vi sender dig blot kontaktinformationerne på transportøren og dernæst indgår I evt. aftalen i fælleskab til sidst.

Forsikret vognmand

For at kunne give tilbud på fragt fra Karrebæksminde, via fragtbørsen Fragtopgaver.dk, skal fragtmanden være godkendt af Cargomatch ApS. For at blive tilkoblet skal transportøren indsende en fragtforsikring som en del af processen. Dog bør du altid dobbelttjekke at din godstype er dækket ind da der kan være nogle regler til bl.a. emballering mm. Hvis du har lyst til at vide mere om godsportalen Cargomatch kan du besøge sitet lige her.