Få tilbud fra en transportør der allerede har en tur fra Thisted

Overvejer du at byde på en ting i Thisted, f.eks. fra et auktionshus, men tvivler på om købet kan betale sig på grund af transportprisen, kan du enkelt og helt gratis bede om 4 skarpe tilbud af fragt fra Thisted her. Ved at bruge en vognmand der allerede er ude at køre, kan han tilbyde en skarp pris på leveringen fordi han undgår at køre ekstra km for at udføre transporten.

  • Udfyld vores lette formular her
  • Forskellige vognmænd og transportvirksomheder ser opgaven
  • Du får 4 tilbud pr. email indenfor kort tid
  • Ønsker du at gå videre med et tilbud, får du kontaktoplysningerne på vognmanden kvit og frit.
Fragt fra Thisted

Spar op til 75% når du benytter fragtfirmaets ekstra plads

Sikker og billig fragt fra Thisted

Du modtager altid priser fra professionelle flyttefirmaer der normalt lever af at drive transportvirksomhed med god erfaring. Så selvom du får en lav pris på fragten, får du stadigvæk samme høje service som når du betaler fuld pris. Det er nemt og lynhurtigt at udbyde turen. De tilbud du får er ikke bindende vi sender dig blot kontaktinformationerne på transportøren og derefter indgår I evt. selve aftalen i fælleskab til sidst.

Forsikret transportør

For at kunne byde på fragt fra Thisted, via portalen Fragtopgaver.dk, skal vognmanden være tilmeldt Cargomatch ApS. For at blive tilkoblet skal fragtmanden fremvise en godsforsikring som en del af processen. Dog skal du altid sikre at dit gods er dækket ind da der kan være nogle krav til bl.a. emballering mm. Hvis du har lyst til at vide mere om fragtbørsen Cargomatch kan du besøge sitet lige her.