Få tilbud fra en vognmand der i forvejen har en tur i Vildbjerg

Påtænker du at handle en ting i Vildbjerg, f.eks. fra Den Blå Avis, men ikke ved om handlen kan svare sig på grund af fragtprisen, kan du hurtigt og helt gratis få 4 stærke priser på fragt fra Vildbjerg lige her. Når du bruger en vognmand der i forvejen er ude at køre, kan han tilbyde en skarp pris på leveringen da han undgår at køre ekstra km for at udføre fragten.

  • Udfyld vores simple formular lige her
  • Danske flyttefirmaer og transportører ser turen
  • Du får 4 tilbud i din e-mail indenfor kort tid
  • Ønsker du at gå videre med et af de fremsendte tilbud, rekvirer du kontaktinfo på fragtmanden nemt og gratis.
Fragt fra Vildbjerg

Spar op til 75% når du benytter fragtfirmaets ekstra plads

Tryg og billig fragt fra Vildbjerg

Du modtager altid priser fra professionelle flyttefirmaer der normalt lever af at drive transportvirksomhed med god erfaring. Selvom du sparer op til 75% på opgaven, får du stadigvæk samme gode service som når du betaler fuld pris. Og det er nemt og lynhurtigt at udbyde opgaven. De tilbud du modtager er ikke bindende vi giver dig blot kontaktoplysningerne på vognmanden og derefter indgår I evt. aftalen sammen til sidst.

Forsikret transportør

For at få adgang til at byde på fragt fra Vildbjerg, via fragtbørsen Fragtopgaver.dk, skal fragtmanden være tilmeldt Cargomatch ApS. For at blive tilkoblet skal fragtmanden dokumentere en godsforsikring som en del af processen. Dog bør du altid sikre at din godstype er dækket ind da der kan være nogle krav til f.eks. emballage mm. Hvis du ønsker at læse mere om fragtbørsen Cargomatch kan du se mere lige her.