Kom i kontakt med en fragtmand der i forvejen har en tur fra Hals

Overvejer du at handle en brugt ting i Hals, f.eks. fra et auktionshus, men skal undersøge om købet kan betale sig grundet fragtprisen, så kan du nemt og gratis bede om fire gode tilbud på fragt fra Hals her. Når du bruger en fragtmand der allerede er på samme ture, kan han give en billig pris på leveringen da han ikke behøver at køre ekstra km for at udføre fragten.

  • Udfyld vores enkle formular lige her
  • Forskellige fragtfirmaer og transportvirksomheder ser opgaven
  • Du får fire tilbud pr. email i løbet af kort tid
  • Ønsker du at arbejde videre med et tilbud, får du kontaktinfo på transportøren kvit og frit.
Fragt fra Hals

Spar mange penge ved at benytte fragtfirmaets ledige plads

Sikker og prisvenlig fragt fra Hals

Du modtager kun tilbud fra professionelle flyttefirmaer der til hverdag lever af at drive vognmandforretning med god erfaring. Så selvom du får en lav pris på opgaven, får du fortsat samme høje kvalitet som når du betaler fuld pris. Og det er enkelt og hurtigt at udbyde turen. De tilbud du får er helt uforpligtende vi sender dig bare kontaktoplysningerne på transportøren og dernæst laver I evt. den endelige aftale i fælleskab til sidst.

Forsikret fragtmand

For at kunne byde på fragt fra Hals, via portalen Fragtopgaver.dk, skal fragtmanden være tilmeldt Cargomatch ApS. For at blive tilmeldt skal transportøren indsende en fragtforsikring som et led af processen. Dog bør du altid sikre at din godstype er forsikret da der kan være nogle krav til f.eks. emballage mm. Hvis du ønsker at vide mere om godsportalen Cargomatch kan du se mere her.