Kom i kontakt med en fragtmand der i forvejen har en rute fra Hornbæk

Planlægger du at handle en ting i Hornbæk, f.eks. fra Gul&gratis, men tvivler på om handlen kan betale sig grundet transportprisen, så kan du hurtigt og helt gratis hente 4 stærke priser af fragt fra Hornbæk her. Når du benytter en transportør der i forvejen er på vejen, kan han tilbyde en god pris på leveringen da han undgår at køre ekstra kilometer for at udføre transporten.

  • Udfyld vores simple formular her
  • Forskellige vognmænd og transportører ser turen
  • Du får fire tilbud i din e-mail i løbet af kort tid
  • Ønsker du at arbejde videre med et af de fremsendte tilbud, modtager du kontaktinfo på fragtmanden kvit og frit.
Fragt fra Hornbæk

Spar mange penge ved at benytte fragtfirmaets ledige plads

Tryg og prisvenlig fragt fra Hornbæk

Du modtager kun tilbud fra professionelle vognmænd der til hverdag tjener deres penge på at drive transportvirksomhed med god erfaring. Selvom du sparer op til 75% på opgaven, får du stadigvæk samme høje serviceniveau som hvis du betalte fuld pris. Det er nemt og lynhurtigt at oprette fragten. De priser du får er ikke bindende vi giver dig blot kontaktinformationerne på fragtmanden og dernæst indgår I evt. aftalen i fælleskab til sidst.

Forsikret transportør

For at kunne byde på fragt fra Hornbæk, via portalen Fragtopgaver.dk, skal transportøren være godkendt af Cargomatch ApS. For at blive tilmeldt skal transportøren dokumentere en fragtforsikring som en del af processen. Dog bør du altid dobbelttjekke at din godstype er dækket ind da der kan være nogle krav til f.eks. emballage mm. Hvis du ønsker at læse mere om fragtbørsen Cargomatch kan du besøge sitet her.