Brug en transportør der allerede har en tur fra Låsby

Påtænker du at byde på en brugt ting i Låsby, f.eks. fra Den Blå Avis, men skal undersøge om købet kan svare sig på grund af transportprisen, kan du hurtigt og gratis hente 4 gode priser af fragt fra Låsby lige her. Ved at bruge en transportør der i forvejen er på samme ture, kan han give en billig pris på opgaven fordi han undgår at køre ekstra kilometer for at udføre fragten.

  • Udfyld vores lette formular lige her
  • Danske fragtfirmaer og transportører ser turen
  • Du modtager fire tilbud i din e-mail indenfor kort tid
  • Ønsker du at gå videre med et af de fremsendte tilbud, rekvirer du kontaktinfo på transportøren kvit og frit.
Fragt fra Låsby

Spar mange penge når du benytter vognmandens ekstra plads

Professionel og prisvenlig fragt fra Låsby

Du får kun tilbud fra professionelle vognmænd der dagligt lever af at drive vognmandforretning med god erfaring. Så selvom du får en lav pris på fragten, får du fortsat samme høje serviceniveau som når du betaler fuld pris. Og det er enkelt og hurtigt at oprette fragten. De tilbud du får er ikke bindende vi sender dig blot kontaktoplysningerne på fragtmanden og derefter laver I evt. den endelige aftale sammen efterfølgende.

Forsikret vognmand

For at få lov til at give tilbud på fragt fra Låsby, via fragtbørsen Fragtopgaver.dk, skal fragtmanden være godkendt af Cargomatch ApS. For at blive tilmeldt skal vognmanden fremvise en godsforsikring som et led af processen. Dog bør du altid sikre at din godstype er dækket ind da der kan være nogle regler til bl.a. emballage mm. Hvis du ønsker at læse mere om godsportalen Cargomatch kan du besøge sitet lige her.